Calendario

Febrero. 2018
LunMarMierJueVierSabDom
 << < > >>
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     

Anuncio

¿Quién está en línea?

Miembro: 0
Visitante: 1

rss Sindicación

Jun062016

Tips!! Aanlokkelijk uit eten gaan start hier bij de diner show

Nieuw: bekijk uitgaan op de kaart! Sea Palace is het drijvende Chinees eetcafé aan de Oosterdokskade in Amsterdam. Het markante etablissement staat befaamd om zijn overheerlijke, traditionele gerechten. Neem plaats in het sfeervolle “zeepaleis” en geniet van de schitterende decoratie, smaakvolle Chinese kookkunst en vriendelijke bediening. Verschillende specialiteiten staan op het menu, het allerbeste wat de Chinese keuken te bieden heeft, zoals Dim Sum, Peking eend, Sechuan gerechten en vanzelfsprekend specialiteiten uit de eigen keuken.


Fifteen, het succesvolle concept van Jamie Oliver heeft ook in Amsterdam een vestiging. In Pakhuis Mokum, vlak naast de Passenger Terminal, zit het sfeervolle restaurant waar jaarlijks tussen 15 en 20 jongeren opgeleid worden tot topkok. Er is een vast menu, maar je kunt ook melden als je iets anders wilt eten. Bijvoorbeeld als je geen fan bent van vlees of vis dan krijg je een vervangend gerecht. Culinair gezien is Fifteen een eetgelegenheid dat het voornamelijk moet hebben van de bekende Jamie Oliver.

Het varende cultuurschip MS Stubnitz is een fantastisch strakke locatie en is voor een ieder die houdt van rauw en industrieel. Het vaartuig, een oude Oostduitse visserboot, ademt een nostalgische ambiance die doet denken aan de jaren ’30. Duistere laadruimtes, smalle trappetjes en nauwe gangetjes met welhaast spookachtige verlichting. Een geweldige plaats voor een knallende instuif. De MS Stubnitz is een locatie waar meer dan 100 concerten en wekelijks populaire techno, house en minimal avondjes plaatsvinden. Sfeervol, intiem en reuzengezellig.

Club NL is een hippe, trendy lounge societiet middenin in het centrum van Amsterdam. NL is erg geliefd en dat is niet louter vanwege de ongedwongen sfeer en huiselijke setting. De dansvloer is ieder weekend gevuld met hippe, gezellige mensen. Bij intrede valt gelijk de lange bar op. Deze bestrijkt de helft van de club. Op deze plaats kun je een lekker drankje drinken of even op adem komen van het dansen.

De Melkweg is één van de bekendste poppodia in Amsterdam. Het is een vergaarbak voor liefhebbers van popmuziek, dans, theater, film en overige beeldende kunsten. De ligging aan de Lijnbaangracht (Leidseplein) is erg geliefd bij nationale en internationale artiesten. Met name de robuuste aankleding, centrale ligging en bijzondere programmering maken de Melkweg uniek.

Club HOME is een stijlvolle club aan het Rembrandtplein en heeft 3 verdiepingen met ieder een eigen bar. De muziekprogrammering is gevarieerd maar house en R&B liefhebbers ondervinden hier gegarandeerd een prima avond. Het met name het oudere publiek geniet duidelijk van de intieme setting in club HOME. In de club heerst een echte intieme, gezellige huiskamer sfeer, iets wat je tegenwoordig niet veel meer ziet.

De Amsterdamse Escape is al jaren één van de toonaangevende clubs van onze hoofdstad. Gesitueerd aan het drukke maar gezellige Rembrandtplein is de Escape één van de allergrootste discotheken van Amsterdam. Op een volle avond passen er met gemak 1600 mensen in de club. Het interieur is trendy en modern. De ideale setting dus voor het trendy publiek dat zich er hoofdzakelijk ophoudt.

dinnershow

Bij de nieuwe Showtown in Culemborg beleef je de dinnershow van je leven. Beleef in Event Center Culemborg een complete prachtige avond uit met “Dreamfactory” dé dinnershow. Of je nu een verjaardag of jubelfeest wilt celebreren, een bedrijfsuitje hebt of gewoon zin hebt in een gezellig avondje uit, bij Showtown ben je aan het juiste adres.

Admin · 31 vistas · Escribir un comentario
Jun062016

Opgelet! Een sfeervol avondje uit begint hier bij de dinner show

Nieuw: bekijk uit eten gaan op de kaart! Sea Palace is het drijvende Chinees eetgelegenheid aan de Oosterdokskade in Mokum. Het markante bedrijf staat bekend om zijn overheerlijke, traditionele gerechten. Neem plaats in het gezeligge “zeepaleis” en geniet van de schitterende inrichting, smaakvolle Chinese kookkunst en vriendelijke bediening. Verschillende specialiteiten staan op het programmamenu, het beste wat de Chinese keuken te bieden heeft, zoals Dim Sum, Peking eend, Sechuan gerechten en vanzelfsprekend specialiteiten uit de eigen keuken.


Fifteen, het succesvolle concept van Jamie Oliver heeft ook in Mokum een vestiging. In Pakhuis Amsterdam, vlak naast de Passenger Terminal, zit het sfeervolle restaurant waar jaarlijks tussen 15 en 20 jongeren opgeleid worden tot topkok. Er is een vast programmamenu, maar je kunt ook aangeven als je iets anders wilt eten. Onder andere als je geen liefhebber bent van vlees of vis dan krijg je een vervangend gerecht. Culinair gezien is Fifteen een eetgelegenheid dat het grotendeels moet hebben van de bekende Jamie Oliver.

Het varende cultuurschip MS Stubnitz is een buitengewoon strakke locatie en is voor ieder die houdt van rauw en industrieel. Het schip, een oude Oostduitse vissersboot, ademt een nostalgische ambiance die doet denken aan de jaren ’30. Duistere laadruimtes, smalle trappetjes en nauwe gangetjes met welhaast spookachtige verlichting. Een geweldige plek voor een knallende party. De MS Stubnitz is een plaats waar meer dan 100 concerten en wekelijks populaire techno, house en minimal avondjes plaatsvinden. Sfeervol, intiem en reuzengezellig.

Club NL is een hippe, trendy lounge club middenin in het centrum van Mokum. NL is erg populair en dat is niet enkel vanwege de ongedwongen ambiance en huiselijke setting. De dansvloer is ieder weekend gevuld met trendy, gezellige mensen. Bij binnenkomst valt meteen de lange bar op. Deze bestrijkt de helft van de club. Hier kun je een heerlijk drankje nuttigen of even bijkomen van het dansen.

De Melkweg is één van de allerbekendste poppodia in Amsterdam. Het is een ontmoetingsplek voor liefhebbers van pop, dans, theater, film en andere beeldende kunsten. De ligging aan de Lijnbaangracht (Leidseplein) is erg geliefd bij nationale en internationale muzikanten. Met name de robuuste inrichting, centrale ligging en bijzondere programmering maken de Melkweg onvergelijkbaar.

Club HOME is een stijlvolle club aan het Rembrandtplein en heeft 3 verdiepingen met ieder een eigen bar. De muziekprogrammering is gevarieerd maar house en R&B liefhebbers ondervinden hier gegarandeerd een prima avond. Het met name het oudere publiek geniet duidelijk van de intieme setting in club HOME. In de club heerst een echte intieme, gezellige huiskamer sfeer, iets wat je hedendaags niet veel meer ziet.

De Amsterdamse Escape is al jaren één van de toonaangevende clubs van onze stad. Liggend aan het drukke maar gezellige Rembrandtplein is de Escape één van de grootste discotheken van Mokum. Op een volle avond passen er met gemak 1600 mensen in de club. Het binnenwerk is trendy en modern. De ideale setting dus voor het hippe publiek dat zich er hoofdzakelijk ophoudt.

dinnershow

Bij de splinternieuwe Showtown in Culemborg beleef je de dinnershow van je leven. Beleef in Event Center Culemborg een volledige droom avond uit met “Dreamfactory” dé dinnershow. Of je nu een verjaardag of herdenkingsfeest wilt celebreren, een bedrijfsuitje hebt of gewoon zin hebt in een avondje uit, bij Showtown ben je aan het juiste adres.

Admin · 33 vistas · Escribir un comentario
Mayo312016

Een kunstkerstboom, ideaal, of uiteindelijk liever een denneboom die puur natuur is?

Bij de meeste Hollanders staat met de kerst een kerstboom in de woonkamer, waarvan dus de helft een kunstexemplaar. Kunstkerstbomen, omstreeks 1960 al in gebruik in Nederland, worden alsmaar geliefder.

In alle soorten en maten.Hedentendage is er zo’n variëteit aan deze bomen dat je door de kunstkerstbomen wellicht het bos niet meer ziet.

Ten 1e zijn ze leverbaar in meerdere lengtes en kleuren; uitvoeringen van net boven de een meter alsook van ruim drie meter hoog, in het groengekleurd of zelfs in kleurcombinaties als zwart, wit of blauw. Vervolgens hebben de bomen grove of smalle naaldtakken en kun je selecteren tussen ‘lege’ bomen of soorten met weinig ‘optuigwerk’ waarbij de kerstversiering deels al klaar is gemaakt is. Apart is de kwasi ‘One-Minute-Tree’ die met (verlichte) aankleding en al binnen een minuut staat.

De prijzen van nepkerstbomen lopen uiteen van enkele tientallen tot honderden euro’s. Duidelijk is wel om niet de allergoedkoopste te nemen; deze is doorgaans van mindere kwaliteit en kan eerder brand teweegbrengen.

Kunstkerstbomen vergeleken met echte kerstbomen.
Om te beginnen zien kunstkerstbomen van uitstekende kwaliteit er almaar realistischer uit en zijn ze soms amper meer te onderscheiden van de echte versie. Ook hebben nepkerstbomen een mooie rechte vorm met volle, buigzame takken die nooit zullen gaan hangen. Daarenboven zul je geen last hebben van vallende naalden en ben je goedkoper uit omdat een kunstkerstboom wel tien jaar meegaat.

Uiteindelijk zijn alleen de kunstbomen voorzien van brandwerende stoffen. Alleen mist natuurlijk die heerlijke (eigenlijk onmisbare) harsgeur: als de makers van kunstkerstbomen die geur er nou nog eens in zouden verwerken.

Admin · 25 vistas · Escribir un comentario

Página precedente  1, 2, 3, 4, 5