Calendario

Mayo 2018
LunMarMierJueVierSabDom
 << < > >>
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Anuncio

¿Quién está en línea?

Miembro: 0
Visitante: 1

rss Sindicación

Jun182016

16:44:14

Gekke Romantische optreden zot en amusant!!

Robbert, een rijke jongmens van adel doet zichzelf voor als wagenbestuurder wanneer hij bij toevalligheid een discussie hoort tussen de aantrekkelijke, wilde en rebelse Kit en haar welopgevoede vrienden. Haar vriendinnen pretenderen dat ze iemand van stand altijd zouden herkennen en zich dan ook nimmer in zouden laten met iemand beneden hun stand.

https://youtu.be/XEtqhJIFJ4A

Robbert gaat het spelletje spelen en vraagt een van zijn schoolvrienden die geheel niet van adel is zich voor te doen als de jonkheer. Wanneer Kit en de chauffeur overeenkomen dat Robbert haar zal leren rijden en zij hem Engels zal leren spreken ontstaat een game van genegenheid, jaloezie en bedriegerij in een warme landerige ambiance.

Een prachtige zomer in 1923.

Kit is op vakantie bij haar oom en tante en Lenie haar nichtje. Haar oom heeft een schitterend landgoed op de Veluwe. Lenie heeft haar vriendin Mia uitgenodigd terwijl Kit haar vriendin Dot heeft meegenomen. Als de meiden gezellig gaan picknicken bestuurd Lenie de wagen.

Kit wil ook heel graag van haar oom leren autorijden tijdens haar vakanantie, echter haar oom voelt daar niks voor. Kit is nogal wild en uitbundig; niet zo bedachtzaam als zijn dochter Lenie. Ella Heuveling, een jongedame uit de buurt, gaat ook mee picknicken. Zij had gehoord dat het landhuis Sonnewende is verhuurd aan jonkheer Robbert Johannes Padt van Heijendaal en vier van zijn mede studenten..

Ella blijkt zeer onder de indruk te zijn van zijn oud adellijke afkomst. Tijdens de picknick beweert zij dat herkomst en standing zich nimmer verloochenen. Enkel al aan de handen kan zij iemands afstamming identificeren.

Mia en Lenie zien nogal op tegen de wat oudere Ella en zijn het dan ook volkomen met haar eens. Maar volgens Kit en Dot is dit allemaal grote kletskoek. Echter Kit is in een baldadige bui en babbelt lustig mee om de boel nog wat meer op te stoken. Dat brengt Ella tot de plechtige uitspraak dat ze geenszins zou kunnen omgaan met iemand beneden haar klasse.

Waarna Kit jubelt “Ik zeker niet”, met een vette knipoog naar Dot. Op dat ogenblik verschijnt er een jongeman in een kaki motorpak met een pilotenbril vanachter een struik en vraagt naar een autobedrijf in de omgeving. Vieze handen en een nog viezere zakdoek. De jongeman stelt zich voor als de chauffeur van Jonkheer Padt van Heijendaal.

Als hij wegrijdt beweert Ella dat zij allang doorhad dat hij geen heer was, waarna Kit vinnig terugketst dat zij het nou juist een erg aantrekkelijke jongeman vond met een aantrekkelijk gezicht en lieve ogen .

De meiden beseffen echter niet dat de wagenbestuurder in feite Jonkheer Padt van Heijendaal zelve is. Hij kreeg pech met zijn wagen en heeft het gehele gesprek van de meisjes over afkomst kunnen horen. Dat was de aanleiding deze schapen eens een lesje te leren.

Terug op Sonnewende vertelt hij het hele relaas aan zijn kornuiten. Een van hen moet zich nu uitgeven als de jonkheer. Het wordt Gerrrit Jan Loots; de niet zo mooie makker met veel langdradige en saaie vertelsels.

Wanneer de meisjes uiteindelijk officieel kennismaken met de heren van Sonnewende, zijn zij in de veronderstelling dat Gerrit Jan de jonkheer is en Robbert zijn chauffeur. Mia, Lenie en Ella gaan volledig op in de houterige Gerrit Jan, die nog nooit zoveel aandacht van het vrouwelijk soort heeft gehad. Vooral Ella slooft zich eindeloos voor hem uit. Alleen Kit en Dot lopen niet warm http://benkwjw146blog.blogminds.com/zomerse-zotte-optreden-ga-snel-kijken-244859 voor de Jonkheer.

Kit ziet haar kans schoon om toch nog autorijlessen te nemen deze zomer. Zij vraagt de jonkheer of hij het haar niet kan eigenmaken. Gerrit Jan moet erkennen dat hij niet kan rijden, hij heeft immers een chauffeur. Nou, dan kan hij het mij ook leren, meent Kit.

Terwijl Ella het hart van de jonkheer tracht te winnen, krijgt Kit autorijles van de rijder met het mooie gezicht en de lieve ogen. Ze zetten allebei hun splinternieuwe pilotenbril op en Kit en de bestuurder beginnen elkander aantrekkelijk te vinden tijdens hun ritjes door de Veluwe. Robbert is bovenal erg ingenomen met het feit dat hij eindelijk een meisje leert kennen zonder dat zij van zijn afkomst op de hoogte is.

Hoe meer hij doorgaat met het bedrog hoe vervelender de resultaten zullen zijn maar Gerrit Jan begint zich niettemin met de dag vertrouwder te voelen in zijn andere rol en wil er zo lang mogelijk van genieten.

pilotenbril komedie

Admin · 102 vistas · Escribir un comentario

Vínculo permanente hacia el artículo completo

http://mylesiyoe592blog.hazblog.com/Primer-blog-b1/Gekke-Romantische-optreden-zot-en-amusant-b1-p16.htm

Comentarios

Este artículo no tiene Comentario por el momento .....


Escribir un comentario

Estatuto de los nuevos comentarios: Publicado

Se mostrará tu URL


Por favor introduce el código contenido en las imágenes.


Texto del comentario

Opciones
   (Salvar el nombre, el mail y la URL en los cookies)