Calendario

Junio 2018
LunMarMierJueVierSabDom
 << < > >>
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Anuncio

¿Quién está en línea?

Miembro: 0
Visitante: 1

rss Sindicación

Jun192016

03:47:29

Gekke zomerse theateroptreden geweldig!!

Robbert, een rijke jongeman van adeldom doet zichzelf voor als chauffeur als hij bij toevalligheid een debat hoort tussen de mooie, wilde en rebelse Kit en haar welopgevoede vriendinnen. Haar vrienden verzekeren dat ze iemand van stand altijd zouden identificeren en zich dan ook nimmer in zouden laten met iemand beneden hun stand.

https://youtu.be/XEtqhJIFJ4A

Robbert gaat het spelletje spelen en vraagt een van zijn schoolvrienden die geheel niet van adel is zich voor te doen als de jonkheer. Wanneer Kit en de chauffeur overeenkomen dat Robbert haar zal leren autorijden en zij hem Engels zal leren spreken vormt zich een game van liefde, afgunst en bedriegerij in een warme landerige buurt.

De zomer van 1923.

Kit brengt haar zomertijd door op de Veluwe op het landgoed van haar oom,tante en haar nichtje Lenie. Lenie heeft haar vriendin Mia uitgenodigd terwijl Kit haar vriendin Dot is meegekomen. Als de vier meisjes gaan picknicken is Lenie degene die de auto bestuurt.

Leren autorijden is wat Kit heel gaarne wil leren gedurende haar vakantie, maar haar oom voelt daar niets voor. Kit is tamelijk wild en uitbundig; niet zo voorzichtig als Lenie zijn dochter. Ella Heuveling, een meisje uit de buurt, gaat ook mee picknicken. Zij hooirde dat het buitenhuis Sonnewende is verhuurd aan jonkheer Robbert Johannes Padt van Heijendaal en vier mede-studenten..

Ella blijkt zeer onder de indruk te zijn van zijn oud adellijke afkomst. Tijdens de picknick beweert zij dat afstamming en standing zich nooit verloochenen. Alleen al aan de handen kan zij de herkomst van iemand identificeren.

Mia en Lenie zien nogal op tegen de wat oudere Ella en zijn het dan ook volkomen met haar eens. Maar volgens Kit en Dot is dit allemaal grote kul. Echter Kit is in een baldadige bui en kakelt luchtig mee om de schare nog een beetje op te stoken. Dat brengt Ella tot de plechtige uitspraak dat ze geenszins zou kunnen optrekken met iemand beneden haar stand.

Waarop Kit jubelt “Ik ook niet”, met een vette knipoog naar Dot. Op dat moment verschijnt er een jongeman in een kaki motorpak met een pilotenbril achter een struik vandaan en vraagt naar een garage in de omgeving. Vuile handen en een nog vuilere zakdoek. De jongeman stelt zich voor als de chauffeur van Jonker Padt van Heijendaal.

Als hij wegrijdt beweert Ella dat zij allang doorhad dat hij zeer geen gentleman was, waarop Kit vinnig terugketst dat zij het nou juist een erg aantrekkelijke jongeling vond met een leuk gelaat en aardige ogen .

De meiden beseffen echter niet dat de chauffeur eigenlijk Jonkheer Padt van Heijendaal zelve is. Hij kreeg pech met zijn wagen en heeft het gehele gesprek van de meisjes over origine kunnen horen. Dat was voor hem een reden deze schapen eens een lesje te leren.

Terug op Sonnewende vertelt hij het hele verhaal aan zijn vrienden. Een van hen moet zich nu uitgeven als de jonkheer. Het wordt Gerrrit Jan Loots; de onaantrekkelijke vriend met veel langdradige en saaie vertelsels.

Als de tieners uiteindelijk formeel kennismaken met de heren van Sonnewende, zijn zij in de veronderstelling dat Gerrit Jan de jonkheer is en Robbert zijn chauffeur. Mia, Lenie en Ella gaan compleet op in de stijve Gerrit Jan, die nog nimmer zoveel aandacht van het vrouwelijk soort heeft gehad. Voornamelijk Ella slooft zich eindeloos voor hem uit. Alleen Kit en Dot zien niet zoveel in de charmes van de Jonkheer.

Kit ziet haar kans schoon om toch nog autorijlessen te nemen deze zomertijd. Zij vraagt de jonkheer of deze het haar niet kan bijbrengen. Gerrit Jan moet erkennen dat hij ook niet kan rijden, hij heeft namelijk een chauffeur. Nou, dan kan die het mij toch leren, concludeert Kit.

Terwijl Ella het hart van de jonkheer probeert te winnen, krijgt Kit rijles van de bestuurder met het leuke gezicht en de aardige ogen. Ze zetten beide hun nieuwe pilotenbril op en Kit en de chauffeur raken erg op mekaar gesteld gedurende hun ritjes door de Veluwe. Robbert is in het bijzonder erg tevreden met het feit dat hij eindelijk een meisje http://indyarocks.com/blog/2862841/A-Secret-Weapon-For-boot-huren-vrijgezellenfeest leert kennen zonder dat zij van zijn afkomst op de hoogte is.

Hoe langer hij doorgaat met het bedrog hoe vervelender de resultaten zullen zijn maar Gerrit Jan begint zich desalniettemin met de dag vertrouwder te voelen in zijn nieuwe rol en wil er zo lang als kan van genieten.

pilotenbril komedie

Admin · 1013 vistas · Escribir un comentario

Vínculo permanente hacia el artículo completo

http://mylesiyoe592blog.hazblog.com/Primer-blog-b1/Gekke-zomerse-theateroptreden-geweldig-b1-p17.htm

Comentarios

Este artículo no tiene Comentario por el momento .....


Escribir un comentario

Estatuto de los nuevos comentarios: Publicado

Se mostrará tu URL


Por favor introduce el código contenido en las imágenes.


Texto del comentario

Opciones
   (Salvar el nombre, el mail y la URL en los cookies)