Calendario

Noviembre 2016
LunMarMierJueVierSabDom
 << <Oct 2018> >>
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Anuncio

¿Quién está en línea?

Miembro: 0
Visitante: 1

rss Sindicación

Anuncio de los artículos posteados en: Noviembre 2016

Nov182016

Elk bedrijfsfeestje wordt pas echt spektaculaire met een dinershow in Culemborg

U kent het vast wel: bedrijfsuitjes. Je kan er niet onderuit met goed fatsoen want dan toon je een asociale kant en dat wordt door de baas mannen niet gewaardeerd. Je moet er bij zijn.

bedrijfsfeestje

Nu zijn er vele mogelijkheden voor bedrijfsuitjes en omdat mijn chef het nodig vond een partijtje te organiseren kwam hij ineens voor mijn dressoir staan met de vrolijke mededeling dat ik maar eens met een leuk verzoek moest komen voor een personeelsfeestje.

Ik keek hem even meewarig aan en vroeg hem: waarom ik? Wat heb ik misdaan? Ik doe mijn werk toch altijd goed? Moet ik nu echt een personeelsfeest gaan organiseren? Ik heb hier helemaal geen oefening mee?

Het mocht niet baten en ik was dit jaar gewoon de klos. De rest van mijn collegas die dit allemaal hoorde moesten wel schateren en waren dolblij dat zij niet de dubieuze eer hadden dit bedrijfsuitje te organiseren dit jaar. Iets wat ik goed snap.

Ik ben dus op zoek gegaan op internet en kwam daar zoveel veel verschillende dingen tegen dat ik door de bomen het juiste teamuitje niet meer zag. Ik zag allerlei dingen van: -Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Even dacht ik om iedereen te pesten en een personeelsfeestje te regelen om de eeuwenoude kunst van het schapen drijven onder de knie te krijgen, waarbij het teamverband enorm kan worden versterkt. Gewoon om mijn collegas te plagen, maar na een uurtje zo rondgeneusd te hebben kwam ik op de website van deze . Iets wat ook lekker in de buurt was. Zij gaven mij de indruk dat we alleen maar een keuze hoefden te maken uit wat voor soort bedrijfsfeestje we wilden en dat de totale organisatie door hen wordt gedaan.
Ik las dit op hun website: Door ons in-house specialisme in het organiseren van bedrijfsuitjes verzorgen wij met gemak uw bedrijfsfeest van begin tot eind. U hoeft zich tijdens uw feest dus geen zorgen te maken en kunt zich volledig richten op uw gasten! Wij verzorgen complete concepten die wij specifiek afstemmen op uw wensen. Elementen van bijvoorbeeld uw bedrijf, product of merk kunnen in de feestavond worden verwerkt. Een ideale combinatie van entertainment en zakendoen in een sfeervolle ambiance.

Gezien de vele mogelijkheden bij dit bedrijfsfeest zal daar altijd iets verrassends uitkomen! Ik heb contact gezocht en gevraagd of ze werkelijk de totale organisatie van dit bedrijfsuitje voor hun rekening nemen en ze bevestigden dit. Nadat ik met de baas dit had besproken en hij het ook een goed plan vond om eens lekker naar een leuke showavond te gaan en eerlijk is eerlijk: het was een megafeest en een ieder was dolenthousiast. De show was fenomenaal, het eten heerlijk en de drank vloeide rijkelijk. Het enige slechte nieuws is dat mijn baas vond nu iedereen zo door het dolle heen was over dit geslaagde teamuitje dat ik het volgend jaar ook weer mag organiseren.

Admin · 477 vistas · Escribir un comentario