Calendario

Mayo 2018
LunMarMierJueVierSabDom
 << < > >>
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Anuncio

¿Quién está en línea?

Miembro: 0
Visitante: 1

rss Sindicación

Oct232016

02:00:34

Zonneallergie rap en veilig voorkomen en behandelen.

Zo'n 15% van de personen in Nederland heeft er wel eens last van; Zonneallergie. Hoe herken je de verschijnselen en hoe kun je zonneblaasjes snel en doelmatig behandelen?

Zonneallergie

Personen met een zonneuitslag hebben een immunologische reactie op zonlicht. De redenen kunnen zeer verschillend zijn, maar worden bijna altijd veroorzaakt door blootstelling aan zonlicht. Elk persoon reageert hier anders op, maar merendeels uit het zich in kleine zonneblaasjes, irritatie en branderigheid. Tekenend voor zonneallergie is dat uitsluitend de aan de zon blootgestelde delen van de huid een reactie vertonen. Als je last hebt van zonneblaasjes en uitslag, nadat je een periode in de zon gezeten hebt, dan heb je vermoedelijk zonneallergie.

Ongeveer duren de symptomen van zonneallergie zo’n 2-3 dagen en daar trekken deze geleidelijk weg. Zonneblaasjes en andere symptomen van zonneallergie zijn onplezierig maar gelukkig goed te voorkomen en te behandelen. Voorkomen van zonneallergie is uiteraard beter dan genezen. Dit doe je door je huid niet bloot te stellen aan de zon, maar in de praktijk blijkt dit toch vaak lastig. Er zijn hele goede middelen op de markt die je huid afschutten tegen de zon en specifiek voorkomen dat je last krijgt van zonneallergie.

Mocht je lichaam toch symptomen van zonneallergie vertonen, zorg dan dat je tijdelijk niet meer in http://jordanobnz258blog.blogolize.com/Symptomen-zonneallergie-gauw-en-doeltreffend-tegengaan-en-behandelen--2026929 de zon komt. Gebruik bodylotion (eventueel aparte voor zonneallergie) en gebruik eventueel rustgevende huidproducten die calamine bevatten. Bij ernstige klachten en verbranding is het raadzaam om een huisdokter te raadplegen. Indien je vaak last hebt van zonneallergie, dan kun je vragen om een doorverwijzing naar een huidarts.

Helaas heeft zonneuitslag een groot scala aan oorzaken en varianten. Zo is het mogelijk dat bij gebruik van bepaalde medicijnen zoals antibiotica of cosmetische cremes je onmiddelijke zonneallergie krijgt, terwijl je hier normaal gesproken geen last van hebt. Lees hier meer over het voorkomen, de verschijnselen en het verzorgen van zonneallergie.

Admin · 15 vistas · Escribir un comentario

Vínculo permanente hacia el artículo completo

http://mylesiyoe592blog.hazblog.com/Primer-blog-b1/Zonneallergie-rap-en-veilig-voorkomen-en-behandelen-b1-p23.htm

Comentarios

Este artículo no tiene Comentario por el momento .....


Escribir un comentario

Estatuto de los nuevos comentarios: Publicado

Se mostrará tu URL


Por favor introduce el código contenido en las imágenes.


Texto del comentario

Opciones
   (Salvar el nombre, el mail y la URL en los cookies)